Politijakt på ukjent slange

En uidentifisert slange har snoket seg inn på et baderom på Sinsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Etter å ha lett etter det som muligens er en maissnok på et baderom på Sinsen i Oslo i nesten to timer, måtte politiet, Mattilsynet, og en veterinær fra Veterinærhøyskolen gi opp.

Den omlag 30 centimeter lange slangen var som sunket i sluket. 

Ifølge Mattilsynet skal den hvite og oransje slangen være såpass liten at den ikke er farlig for mennesker. Og dreier det seg om en maissnok, er den heller ikke giftig.

Kvinnen som fant slangen på badet sitt i morges har fått beskjed om å ringe politiet igjen om slangen skulle dukke opp en gang til. For etter å ha demontert badet var det fortsatt ikke spor etter det oransje og hvite reptilet.

Sannsynligvis har den snoket seg tilbake der den kom fra. Liten trøst for huseieren altså.

- Hva hun eventuelt gjør med bopelen sin, må nesten bli opp til henne. Vi har ikke funnet den, og da er det ikke så mye mer vi kan gjøre, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad til Dagbladet.no.

Politiet fikk melding om inntrengeren i 10-tiden i formiddag. Men da mannskaper rykket ut til boligen i Bjørn Stallaresvei på Sinsen, hadde slangen sneket seg vekk.

- Dette er ikke akkurat dagligdags for oslopolitiet, sier operativ uteleder, Lars Erik Jarodd til Dagbladet.no.

- Store politistyrker er satt inn i jakten på den. De går trolig rundt på alle fire der oppe og leter, sier en lattermild operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

SÅÅÅÅ STOR: Operativ uteleder, Lars Erik Jarodd viser hvor stor slangen er.
SLANGEJAKT: Politiet har rykket ut til Sinsen på jakt etter den hvite og oransje inntrengeren.