Politijakt på vitner etter drap

Ingen vitner har meldt seg etter at 27 år gamle Imadudin Abdurahimzai ble funnet død på Grønland i Oslo i går morges. Politiet etterforsker saken som et drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det har vært veldig dårlig med tips. Ingen vitner har meldt seg i saken. Det har trolig med tiden på døgnet å gjøre, og at dette skjedde i et område med lite trafikk. Vi er fortsatt interessert i opplysninger fra folk som befant seg i det aktuelle området natt til lørdag, sier politiavdelingssjef Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt til NTB.

I håp om at vitner som har observert avdøde skal melde seg, offentliggjorde politiet søndag kveld hans navn og bilde.

- Vi tror Abdurahimzai har vært på byen fra midnatt og til klokken tre lørdag morgen, og at han i denne perioden har vært innom utestedene VIP's, OTB og Living Room i Oslo sentrum, sier Abrahamsen.

Skader

Den 27 år gamle mannen ble funnet død lørdag morgen klokka 5.20 i Mandalls gate i Oslo. Han er norsk statsborger, men kommer opprinnelig fra Afghanistan.

Abdurahimzai var påført store skader, men politiet kunne i kveld ikke fastslå dødsårsaken. I morgen skal 27-åringen obduseres.

Krangling

Politiet har fått meldinger om høylytt krangling fra området der mannen ble funnet, men det er ikke kjent om dette kan ha noe med saken å gjøre.

Ifølge Finn Abrahamsen har politiet så langt ingen mistenkte i saken.