Politiker avslørt med hakekors

Sverigedemokratarnas topp-politiker i Halland, Catharina Strandqvist har trukket seg fra valget, etter at bilder av henne med hakekors ble publisert.

HAKEKORS:  Sverigedemokraternas topp-kandidat i Halmstad har trukket seg, etter at det ble avslørt at hun poserte med et hakekors-armbind. Catharina Strandqvist nektet først for at hun hadde brukt et haakekors-armbind. Foto: EXPO.SE
HAKEKORS: Sverigedemokraternas topp-kandidat i Halmstad har trukket seg, etter at det ble avslørt at hun poserte med et hakekors-armbind. Catharina Strandqvist nektet først for at hun hadde brukt et haakekors-armbind. Foto: EXPO.SE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag går svenskene til valg. Men det er ikke bare spørsmålet om den borgerlige Alliansen skal få fornyet tillit, eller om det Socialdemokratiska arbetarpartiet skal ta makten tilbake som gjør valget spennende.

Sverigedemokraterna - det ytterliggående høyrepartiet - kan komme på vippen, og avgjøre hvem som skal styre Sverige de neste tre åra. Svenske meningsmålinger spriker, men Sverigedemokraterna kan få over 10 prosent av stemmene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer