Politiker avslørt med hakekors

Sverigedemokratarnas topp-politiker i Halland, Catharina Strandqvist har trukket seg fra valget, etter at bilder av henne med hakekors ble publisert.

HAKEKORS:  Sverigedemokraternas topp-kandidat i Halmstad har trukket seg, etter at det ble avslørt at hun poserte med et hakekors-armbind. Catharina Strandqvist nektet først for at hun hadde brukt et haakekors-armbind. Foto: EXPO.SE
HAKEKORS: Sverigedemokraternas topp-kandidat i Halmstad har trukket seg, etter at det ble avslørt at hun poserte med et hakekors-armbind. Catharina Strandqvist nektet først for at hun hadde brukt et haakekors-armbind. Foto: EXPO.SE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag går svenskene til valg. Men det er ikke bare spørsmålet om den borgerlige Alliansen skal få fornyet tillit, eller om det Socialdemokratiska arbetarpartiet skal ta makten tilbake som gjør valget spennende.

Sverigedemokraterna - det ytterliggående høyrepartiet - kan komme på vippen, og avgjøre hvem som skal styre Sverige de neste tre åra. Svenske meningsmålinger spriker, men Sverigedemokraterna kan få over 10 prosent av stemmene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer