Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politiker siktet for overgrep mot mindreårig gutt

Trekker seg fra alle verv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En lokallagsleder for et parti i Hordaland har trukket seg fra alle sin verv etter å ha blitt siktet for et seksuelt overgrep mot en mindreårig gutt.

- Jeg ble kjent med dette i september. Han tok kontakt med meg og opplyste at han var i kontakt med politiet i forbindelse med en overgrepssak. Han fortalte også at han trakk seg fra alle verv, sier fylkeslederen i det aktuelle partiet til Bergens Tidende.

Verken politikeren selv eller forsvareren hans ønsker å kommentere saken.

Det anmeldte forholdet ligger flere år tilbake i tid. Fornærmede og politikeren er ikke i slekt og skal ikke ha hatt noen kontakt i partisammenheng.

- Han fortalte at dette var en gammel overgrepshistorie som er under etterforskning, og at han har gitt en forklaring til politiet, sier fylkeslederen.

Fornærmedes bistandsadvokat, Ivar Abrahamsen, vil ikke kommentere saken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling