Politikere til VM

Etter det vi erfarer er det et beskjedent antall norske politikere som drar til VM, men selvsagt anført av fotballgale Kjell Magne Bondevik, som drar på statens regning. Partimessig blir SV sterkest representert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KJELL MAGNE BONDEVIK

statsminister:

- Skal se Norge- Marokko 10. juni. Kombinerer en rask Frankrike-tur med møte med statsminister Lionel Jospin og møter med norsk næringsliv og norske studenter. Favorittlag utenom Norge: Brasil.

ERIK SOLHEIM

SV, Oslo:

Drar til Frankrike på privat ferie for egne penger med familien etter de innledende kampene.

- Satser jo på at Norge går videre, men uansett er det gøy med fotball. Har foreløpig billett bare til en av kvartfinalene.

- Favorittlag utenom Norge? Det må vel bli Brasil. Drømmefinalen er Norge- Brasil.

OLAV GUNNAR BALLO

SV, Finnmark:

- Skal se Norge- Brasil 23. juni. Har fått billetter til seg og sine to eldste døtre takket være sterk innsats fra en bror som er bosatt i Tyskland. 25. juni skal de se Tyskland- Iran. Betaler helt og holdent av egen lomme. Frankrike-turen ble bestilt før Ballo ble innvalgt på Stortinget.

- Favorittlag utenom Norge? Litt svak for både Brasil og England, men England har jeg ikke noen tro på.

INGE MYRVOLL

SV, Nordland:

Skal ha Frankrike-ferie med familien etter møter i Europarådet, men vet ennå ikke om han får tak i billetter til noen av kampene. Har en teoretisk mulighet til å se åttendedelsfinale mellom nummer to i Norges pulje og nummer en i pulje B, som med litt hell kan bli Norge mot Italia.

- Favorittlag? Har jo sans for brasilianerne, men utover det så er det Stålkameratene og Manchester United.