Politikeren koste seg med frokosten og rakk ikke flyet

Da gikk han amok på flyplassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Når man skal ut og reise er det lett å bli stressa. Ett av de gode rådene man får av ekspertene er å ta seg god tid og ikke la stresset ødelegge for eksempel frokosten.

Men man kan ikke ta seg for god tid heller. Det fikk den kinesiske politikeren Yan Linkun erfare. Han tok seg god tid ved frokostbordet og mistet flyet sitt.

Da klikket han og lot sinnet gå ut over flyplassen. Videopptaket av raserianfallet har spredt seg som ild i tørt gress på nettet, og du kan se den øverst i denne saken.

Mistet to fly Yan hadde ifølge Beijingcream med seg kona og sine to sønner da han skulle ut og fly fra Kunming Changshui-flyplassen. Etter å ha gått amok ved gaten og ødelagt flere datamaskiner og annet utstyr, fikk de et nytt fly.

Men heller ikke dette flyet klarte Yan å rekke, så man kan trygt si at han ikke helt hadde dagen.

Verre for ham er nok etterspillet. Ifølge Folkets dagblad har han fått sparken fra gruveselskapet han var ansatt i, og i tillegg etterforsker politiet saken.

Yan har i det minste gjort sitt beste for å slukke ilden. Han har uttalt seg i flere medier, og troppet opp på flyplassen for personlig å beklage sine handlinger.

- Unnskyld! - Min irrasjonelle oppførsen og frekkhet har ført til økonomiske tap for flyplassen og har en dårlig effekt på folket, så jeg beklager på det sterkeste både til flyplassen og fil folket, sier han ifølge Shanghai Daily.

- Jeg er villig til å gjøre opp for meg, la han til.

Yan var ikke på noen måte en høytstående politiker, men var medlem i en av kommunistpariets komiteer.

Ifølge Inquisitr.com har kinesiske myndigheter bekreftet historien, men det er ennå ikke kjent hva slags straff han kan vente seg.

En internettstjerne er han iallfall blitt.