Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Politikvinne stjal på danskebåten

En politikvinne er mistenkt for å ha stjålet to gensere og to pakker barberblad fra butikken om bord på danskebåten Peter Wessel i forrige uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen skal ha tatt fram politiskiltet sitt, da hun ble tatt med til et kontor og konfrontert med mistanken om tyveri.

Color Line har rutinemessig anmeldt saken til Larvik politistasjon i Vestfold politidistrikt. Politiet kan sjøl etterforske denne saken, fordi kvinnen ikke var i tjeneste, da det påståtte tyveriet skjedde.

Suspendert

Politikvinnen, som arbeider i Buskerud, er suspendert av disiplinærrådet i politidistriktet. Kvinnen har anket suspensjonen til det sentrale ansettelsesrådet for politiet, som foreløpig ikke har behandlet saken.

Ifølge Dagbladets kilder ble alarmen utløst, da kvinnen passerte den automatiske sikkerhetskontrollen på vei ut av butikken. Politikvinnen hadde angivelig tatt av prislappene på to gensere og barberbladpakkene.

Bakgrunnen for at alarmen likevel ble utløst, er at varene er utstyrt med flere alarmsystemer enn bare på prislappene.

Politikvinnen ble bedt om å bli med til butikksjefens kontor, og på veien skal hun ha forsøkt å kvitte seg med prislappene. Etter det Dagbladet får opplyst, ble imidlertid dette oppdaget, og en ansatt tok med seg prislappene.

Nekter straffskyld

Inne på kontoret skal politikvinnen ha tatt fram politiskiltet sitt, og deretter forsøkt å få butikksjefen til henlegge saken.

Politikvinnen nekter straffskyld.

Et forelegg eller en fellende dom kan i verste fall føre til at kvinnen mister jobber i politietaten.

<B>DANSKEBÅTEN:</B> Politikvinnen ble tatt for tyveri i forrige uke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media