UAKTSOM BESTILLNG AV PILLER : Etter å ha bestilt 90 sovetabletter på nettet, har politikvinnen i 20 årene blitt tiltalt for uaktsom ulvlig innførsel av narkotika. Illustrasjonsfoto: Torbjørn Grønning / Dagbladet.
UAKTSOM BESTILLNG AV PILLER : Etter å ha bestilt 90 sovetabletter på nettet, har politikvinnen i 20 årene blitt tiltalt for uaktsom ulvlig innførsel av narkotika. Illustrasjonsfoto: Torbjørn Grønning / Dagbladet.Vis mer

Politikvinne tiltalt for narkosmugling

Bestilte 90 sovetabletter på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En politikvinne i slutten av 20-årene fra Bergen er tiltalt for uaktsom ulovlig innførsel av narkotika etter å ha bestilt 90 sovetabletter på nettet.

Det var i januar at Tollvesenet stanset en postforsendelse til den kvinnelige politibetjenten, skriver Bergensavisen.

I pakken, som var sendt fra England, fant tollerne innsovingsmedikamentet Stilnox. Det inneholder virkestoffet Zolpidem, som er oppført på narkotikalisten.

Saken ble politianmeldt, og deretter etterforsket av Sogn og Fjordane politidistrikt. Under etterforskningen kom det fram at politikvinnen hadde bestilt til sammen 90 tabletter av medikamentet.

Kvinnen fikk en bot på 5.000 kroner, men nektet å vedta denne. Dermed havner saken nå for retten.

- Vi mener siktede burde ha skjønt eller forstått at tablettene inneholdt narkotika, sier politiadvokat Knut Broberg til BA.

Saken skal ikke ha fått noen personalmessige konsekvenser for kvinnen.
(NTB)