Politileder sier opp etter Monika-saken

- Trist, sier familiens bistandsadvokat.

SIER OPP: Rigmor Isehaug sier opp stillingen som leder ved vold- og sedelighetsseksjonen hos politiet i Bergen som følge av Monika-saken, melder BT. Foto: Tor Erik H. Mathiesen
SIER OPP: Rigmor Isehaug sier opp stillingen som leder ved vold- og sedelighetsseksjonen hos politiet i Bergen som følge av Monika-saken, melder BT. Foto: Tor Erik H. Mathiesen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rigmor Isehaug sier opp stillingen som leder ved vold- og sedelighetsseksjonen hos politiet i Bergen som følge av Monika-saken. Det skriver Bergens Tidende.

Avisa har fått fult innsyn i oppsigelsen som ble sendt den 18. mars. Der heter det blant annet:

Stor belastning «Mine snart 37 år i politietaten har jevnt over vært en arbeidsplass jeg har trivdes i og vil se tilbake på med glede. Imidlertid har siste års hendelser etter hvert blitt en for stor belastning for meg personlig»

«Siste års hendelser (Monikasaken) har gått innpå meg personlig. Jeg sliter med å opprettholde den motivasjonen min stilling krever. I tillegg kjenner jeg at jeg ikke lenger har den nødvendige tillit til ?systemet? og enkelte av de personene jeg i fremtiden mest sannsynlig vil måtte samarbeide med. I denne sammenheng vil jeg påpeke at jeg opplever og har opplevd å ha full støtte og oppfølging fra egen driftsenhetsleder, han har min fulle tillit»

Hun ønsket ikke selv å kommentere saken utover det som står i oppsigelsen.

- Synes det er trist Stig Nilsen, familiens bistandsadvokat, sier til Dagbladet at han kommer til å informere moren til Monika om Ishaugs beslutning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.