London

Politimann arrestert etter forsvinning

En politibetjent i London er arrestert mistenkt for å ha en rolle i forsvinningen til Sarah Everard (33).

SAVNET: Sarah Everard har vært savnet i London siden forrige onsdag. Hun var ikledd den turkise jakka på bildet da hun forsvant. Foto: Shutterstock
SAVNET: Sarah Everard har vært savnet i London siden forrige onsdag. Hun var ikledd den turkise jakka på bildet da hun forsvant. Foto: Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det opplyser politiet i en pressemelding seint tirsdag kveld, ifølge Sky News.

Politimannen ble arrestert på en adresse i Kent og sitter nå i varetekt på en politistasjon i London. Også en kvinne som befant seg på samme adresse, er pågrepet mistenkt for medvirkning.

Omfattende etterforskning

- Dette er en betydelig utvikling i etterforskningen. Det er en etterforskning som beveger seg raskt, og i gjør alt vi kan for å finne Sarah, sier politiinspektør Katherine Goodwin.

Everard har ikke blitt sett eller hørt fra siden hun forlot leiligheten til en venn sørvest i London klokka 21 forrige onsdag. Hun var dda på vei hjem til Brixton.

Siden har politiet drevet en omfattende leteaksjon og etterforskning.

- Vi har sett en overveldende respons fra offentligheten, og jeg gjentar min forespørsel om at enhver med informasjon, som kan være relevant, kommer til oss - uansett hvor ubetydelig det kan virke, sier Goodwin.

- Svært opprørende

Assisterende politisjef, Nick Ephgrave, er sjokkert etter arrestasjonen tirsdag kveld.

- Arrestasjonen i kveld er en alvorlig og betydelig utvikling. Vi vil fortsette å jobbe med full hastighet i denne etterforskningen, men at den arresterte mannen tjenestegjør i London-politiet er både sjokkerende og svært opprørende, sier Ephgrave, ifølge Sky News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer