London:

Politimann drapsmistenkt - har funnet levninger

Ble arrestert tirsdag kveld.

SAVNET: Sarah Everard (33) har vært savnet i en uke. Nå er en politimann mistenkt for drap i forbindelse med forsvinningen. Foto: Shutterstock
SAVNET: Sarah Everard (33) har vært savnet i en uke. Nå er en politimann mistenkt for drap i forbindelse med forsvinningen. Foto: Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld ble en politimann i 40-åra pågrepet og arrestert i forbindelse med forsvinningen av 33 år gamle Sarah Everard som forsvant forrige onsdag kveld.

Siden hun forlot leiligheten til en venninne sørvest i London for ei uke siden er det ingen som verken har sett eller hørt noe fra Everard. Hun var da på vei hjem til Brixton.

Da politimannen ble arrestert tirsdag kveld var mannen mistenkt for å ha en rolle i forsvinningen, men han er nå mistenkt for drap.

Det skriver Sky News.

Mannen, som er i 40-åra, jobber som politibetjent for Metropolitan Police.

Politiet offentliggjorde tirsdag to nye bilder av 33-åringen. På et av bildene har hun på seg den samme jakka som kvelden hun forsvant.

Ikke på jobb

Den mistenkte politibetjenten jobbet for Metrepolitian Police. Til kanalen bekrefter politiet at mannen ikke var på jobb på tidspunktet da Everard forsvant, men at han vanligvis jobbet for å beskytte diplomatiske og parlamentariske ledere.

Det er fortsatt ikke kjent om politibetjenten kjente den savnede kvinnen.

- En kvinne i 30-åra er også arrestert i forbindelse med forsvinningen, mistenkt for å ha hjulpet til med kidnappingen. Hun blir sittende i varetekt, sier politiet til The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer