Politimann drepte seg selv

Politimannen som drepte seks ungdommer i USA skjøt seg selv etterpå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politimannen som i helga skjøt og drepte seks ungdommer i den amerikanske byen Crandon skjøt seg selv etterpå, opplyser statsadvokaten i Wisconsin.

Den 20 år gamle politimannen skjøt seg selv tre ganger, det siste og dødelige skuddet mot tinningen, forteller statsadvokat J.B. Van Hollen. Han var også truffet i venstre arm av et skudd fra avstand.

Politimannen, som ikke var på jobb, hadde da først skutt og drept seks ungdommer og såret en sjuende. Ungdommene, i alderen 14 til 20 år, var natt til søndag samlet i et hus i den lille byen i Wisconsin for å spise en pizza og se film.

En av ungdommene var en tidligere kjæreste av politimannen, og sjalusi skal være motivet for drapene.

Det er tidligere opplyst at politimannen ble skutt og drept av andre politifolk i en omfattende politijakt etter drapene.

(NTB)

FESTEN: Mannen, som var bevæpnet, ble først skutt og drept siden seg selv, etter en politijakt der minst 100 politibiler deltok, ifølge den lokale radiostasjonen WTMJ. Her ser man huset der skuddene falt klokken 03:00 om natta. Foto: Andy Manis / AP
FESTEN: Mannen, som var bevæpnet, ble først skutt og drept siden seg selv, etter en politijakt der minst 100 politibiler deltok, ifølge den lokale radiostasjonen WTMJ. Her ser man huset der skuddene falt klokken 03:00 om natta. Foto: Andy Manis / AP Vis mer
SKUTT AV POLITIET: Tyler Peterson gikk berserk under en fest i et privat hus i byen Crandon. Bildet er fra årboken på hans egen videregående skole.