Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann etterforskes for sex-drap og kannibalisme

Offeret drømte om å bli drept og spist.

GROTESK DRAP: Politiet gjennomsøker området rundt et hus nær Reichenau i det østlige Tyskland tidligere i dag, etter at en politimann onsdag ble arrestert, mistenkt for å ha drept en 59-åring og spist noen av hans kroppsdeler. Foto: AP/DPA, Egberth Kamprath
GROTESK DRAP: Politiet gjennomsøker området rundt et hus nær Reichenau i det østlige Tyskland tidligere i dag, etter at en politimann onsdag ble arrestert, mistenkt for å ha drept en 59-åring og spist noen av hans kroppsdeler. Foto: AP/DPA, Egberth Kamprath Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politimannen (55) og offeret hans (59) skal ha møttes via en spesiell nettside for folk med interesse for sex kombinert med tortur.

- Offeret hadde fantasert om å bli myrdet og spist siden ungdommen, sa politisjefen i Dresden, Dieter Kroll, på en pressekonferanse i dag.

Håndskrift-ekspert
Ifølge politiet viste undersøkelsene av liket at offeret, en forretningsmann bosatt i Hannover, har blitt torturert, drept og partert. Det at enkelte kroppsdeler manglet, tar politiet som en indikasjon på at drapsmannen også har gjort seg skyldig i kannibalisme.

Den mistenkte politimannen identifiseres bare som Detlef G. Han er ekspert på håndskrift-analyse, og arbeider i seksjonen for kriminaletterforskning hos politiet i ?Sachsen.

Ifølge BBC har han gitt en delvis tilståelse, og også ledet etterforskerne fram til stedet hvor kroppsdelene lå begravd.

Ifølge The Independent har han tidligere vært gift, men forlot nylig kona for å være sammen med en annen mann.

I følge BBCs Stephen Evans er det ikke klart om drapet var forsettlig, eller skyldtes et forsøk på å leve ut en fantasi som kom helt ut av kontroll.

Drept med kniv
En rekke medier melder i dag om det tragiske forløpet etter at de to mennene møttes på sentralbanestasjonen i Dresden den 4. november.

Kort etter ble den 59-årige forretningsmannen drept og partert med en kniv.

Mannen ble meldt savnet av sin forretningspartner, og politiet fant etter hvert elektroniske spor som ledet fram til den mistenkte politimannen.
Etterforskerne fant offeret på et stykke land den mistenkte politimannen eier i fjellene i det østlige Tyskland.

KANNIBAL-FANTASI: - Offeret hadde fantasert om å bli myrdet og spist siden ungdommen, sa politisjefen i Dresden, Dieter Kroll, på en pressekonferanse i Dresden i dag. Foto: EPA/Sebastian Kahnert
KANNIBAL-FANTASI: - Offeret hadde fantasert om å bli myrdet og spist siden ungdommen, sa politisjefen i Dresden, Dieter Kroll, på en pressekonferanse i Dresden i dag. Foto: EPA/Sebastian Kahnert Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media