Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann fikk hasjkjøttboller

Kona byttet ut oreganoen med hasj.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En politietterforsker i New York ble tatt ut av tjeneste etter å ha testet positivt på en tilfeldig dopingprøve. Nå ble han frikjent av retten, som trodde på hans forklaring om at kona hadde servert kjøttboller med hasj, skriver AP.

Kona ville nemlig ikke at han skulle bli utsatt for fare og fant ut at dette var en måte å tvinge sin mann til å pensjonere seg tidligere.

Nå har dommeren bestemt at Anthony Chiofalo skal gjeninsettes, men politisjef Raymond Kelly har ikke bestemt seg.

- Vi kan ikke kommentere dette nå, for politisjefen har ennå ikke bestemt seg for om han skal sies opp for godt, sier talsmann Paul Browne ifølge AP.

Chiofalo ble suspendert uten lønn i fjor etter at det ble funnet marihuana i en dopingprøve. Han nektet for å ha brukt stoff og forlangte en høring.

Under etterforskningen la Chiofalos kone kortene på bordet og forklarte at hun hadde byttet ut oregano med hasj i kjøttbollene i håp om at mannen skulle slutte å jobbe i politiet.

ANNERLEDES KRYDDER: Oregano ble byttet ut med marihuana. Illustrasjonsfoto: Scanpix
ANNERLEDES KRYDDER: Oregano ble byttet ut med marihuana. Illustrasjonsfoto: Scanpix Vis mer