Politimann filmet egne overgrep mot unge gutter

De små guttene fant han på stranda i Ponta Negra i Brasil.

LURTE GUTTENE: Her på den eksklusive stranda i Ponta Negra sør for Natal fikk den norske politimannen kontakt med guttene. Foto: Gunnar Hultgreen
LURTE GUTTENE: Her på den eksklusive stranda i Ponta Negra sør for Natal fikk den norske politimannen kontakt med guttene. Foto: Gunnar Hultgreen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||NATAL (Dagbladet): Hjemme i Hordaland var han en høyt respektert politibetjent. Det kollegene ikke visste var at 43-åringen levde et hemmelig dobbeltliv.

Onsdag deltok politioverbetjent Bent Raknes og politiinspektør Sidsel Isachsen fra politiet i Bergen i et avhør i Brasil, hvor dobbeltlivet til den norske politimannen ble rullet opp. - Den brasilianske dommeren har pålagt alle som deltok i avhøret taushet. Vi har ikke anledning til å kommentere hva avhørene ga oss av nye opplysninger, sier politiinspektør Sidsel Isachsen til Dagbladet.

Sammen med politioverbetjent Bent Raknes leder hun etterforskningen av den pedofile politimannen.

Dagbladet får bekreftet at den 43 år gamle politibetjenten er siktet for å ha misbrukt tre gutter i Brasil, åtte i Romania og fem gutter i Norge seksuelt.

Den tidligere politimannen er også siktet for å ha produsert og distribuert grov barnepornografi gjennom et internasjonalt pedofilt nettverk.

- Godt samarbeid Ved siden av politibetjenten fra Hordaland har politiet i USA arrestert to menn i Los Angeles, politiet i England en mann i London, samt at det sitter en italiener i husarrest i Milano. Mennene er siktet i samme sak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer