Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann hylles etter å ha reddet baby ut av bilvrak

Bildet går viralt på sosiale medier.

 REDDET:  Bildet av Ric Lindley og barnet er delt mer enn 20 000 ganger på sosiale medier. Foto: Jefferson County Sheriff's Office
REDDET: Bildet av Ric Lindley og barnet er delt mer enn 20 000 ganger på sosiale medier. Foto: Jefferson County Sheriff's Office Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bildet av politikonstabel Ric Lindley som bærer en baby ut av et bilvrak er delt mer enn 20 000 ganger på Facebook.

Selv om Lindley blir hedret på sosiale medier, sier han til CBS News at det han gjorde ikke var ekstraordinært på noen måte.

Ville gjort det samme - Alle andre fedre og bestefedre ville gjort det samme, sier han.

Han oppdaget det lille barnet da han ble tilkalt til en bilulykke mandag denne uka.

- Jeg oppdaget kvinnen i den ene bilen. Hun virket veldig redd og holdt godt fast i barnet sitt. Så jeg tilbød meg å holde barnet for henne, sier Lindley.

Bare mennesker Han fikk barnet og oppdaget at moren virket roligere med det samme.

- Jeg håper dette bilde kan få folk til å forstå at vi politikonstabler også er ektemenn, fedre og bestefedre. Vi er bare mennesker. Når alt kommer til alt har det ikke noen betydning hvorvidt denne oppgaven sto i stillingsannonsen. Vi jobber for å gjøre verden bedre og for å skape en forskjell, sier han.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!