Politimann innrømmer å ha truet modell

En 33 år gammel politimann innrømmer å ha drapstruet sin tidligere kjæreste, glamourmodellen Helene Rask.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

33-åringen møtte tirsdag i Oslo tingrett, tiltalt for drapstrusler, fyllekjøring og tjenesteforsømmelse etter at han truet sin tidligere samboer, Anne Helene Rask Arnesen.

– Jeg beklager sterkt det jeg har gjort. Det har vært en stor påkjenning for mine nærmeste, fornærmede og politiet, sa tiltalte under rettssaken tirsdag, ifølge TV 2 Nettavisen.

Episoden, som skjedde i mars i år, fikk mye omtale i mediene. Ifølge politiet skal 33-åringen den aktuelle kvelden først ha oppsøkt Rask hjemme hos en venninne av henne og truet med å ta sitt eget liv, etter å ha blitt avvist av Rask.

Deretter skal han ha oppsøkt modellen på utestedet Maison og gjentatt truslene, denne gangen med sitt eget tjenestevåpen på innelommen.

Men han sier at meningen var ikke å gi henne inntrykk av at han skulle drepe henne, men at han hadde tenkt til å ta sitt eget liv.

Politimannen er for tiden suspendert. 33-åringen sa i retten at han ikke lenger ser for seg noen karriere i politiet.

 (ANB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer