OVERVÅKET: Politimannen jaget seg selv i 20 minutter før en sersjant oppdaget at han lusket etter seg selv. Foto: Colourbox
OVERVÅKET: Politimannen jaget seg selv i 20 minutter før en sersjant oppdaget at han lusket etter seg selv. Foto: ColourboxVis mer

Politimann jaget seg selv i 20 minutter

I ferd med å bli innhentet av sin egen lange arm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ung politikonstabel kontrollerte et område sør i Storbritannia som har vært preget av innbrudd. Han var ute og så etter mistenkte, idet han fikk beskjed på radioen om at en person som opptrådde mistenkelig var oppdaget av overvåkingskameraene, skriver The Telegraph.

Det kameraovervåkeren ikke skjønte var at den mistenkelige personen var den sivilkledde politimannen.

I hælene på seg selv Via instrukser på radio snek politimannen seg etter den mistenkte, mens han ble fortalt at han lå hakk i hæl på ham.

Slik jaget politibetjenten seg selv i rundt 20 minutter før en politisersjant gjenkjente den mistenkte på overvåkingsskjermen, og fikk seg en god latter.

Hadde politimannen klart å fange seg selv, hadde denne historien vært enda mer fengslende...

Ingen spor etter mistenkte Hendelsen ble først fortalt i Police Magazine av en politikonstabel som var vitne til hendelsen.

- Hver gang "den mistenkte" var i et nytt smug var politimannen straks på samme sted, men hver gang det ble spurt fra kontrollrommet om hva han han så, var det ingen spor å se etter den mistenkte, sier den anonyme politikonstabelen.