Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann kan miste jobben etter sextilbud

Også tiltalt for krenkende atferd overfor to andre kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En politimann i 40-årene på Vestlandet er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med flere kvinner.

I tillegg er den erfarne politimannen tiltalt for krenkende atferd overfor to andre kvinner.

En kvinne fra Karmøy skulle anmelde en stjålet biltilhenger. Senere samme dag sendte politimannen henne 70 SMS-er med tilbud om massasje, skriver Haugesunds Avis.

I en de mange SMS-ene oppfordret han kvinnen til å sende ham et bilde av seg selv, «så han kunne nyte litt», fremgår det av tiltalebeslutningen fra Spesialenheten. Dagen etter oppsøkte han kvinnen hjemme, der de ifølge tiltalen skal ha hatt sex.

I tillegg skal han ha gjort fremstøt overfor en enke som kom til Norge for å hente urnen til sin ektefelle som var funnet død. Han er også tiltalt for ha sendt flere SMS-er til en politistudent med intime spørsmål

Under etterforskningen nektet politimannen straffskyld etter siktelsen, men han skal ha erkjent å ha hatt seksuell omgang med kvinnene som har anmeldt ham.

Politimannen ble pågrepet og varetektsfengslet i august 2015 og satt i varetekt i nesten tre uker. Han er også suspendert fra sin stilling og risikerer å bli fradømt retten til å arbeide i politiet.

Rettssaken starter i Haugaland tingrett mandag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling