Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann kjørt ned av firehjuling i Porsgrunn

Rusmistenkt kvinne arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En politimann ble kjørt rett ned og hengende fast noen meter da han ville sjekke en firehjulsmotorsykkel (ATV) i Porsgrunn sentrum lørdag ettermiddag.


Politimannen slapp unna med skrekken og noen skrubbsår. Han måtte på legevakten for sårbehandling, men er ifølge operasjonslederen «tilbake på gata igjen».

- Til alt hell gikk det greit. Føreren av firehjulingen, en kvinne i begynnelsen av 30-årene, tilbringer natten i arresten. I tillegg til nedkjøringen er det også mistanke om ruspåvirkning, sier operasjonsleder Gunnar Hanssen i Telemark politidistrikt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling