Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann kjørte i fylla

Og rett inn i autovernet. Nå kan karrieren være over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En politimann i 40-årene er anklaget for fyllekjøring, skriver BA. Politimannen etterforskes nå av Sunnhordland og Haugaland politidistrikt. Han har hatt en høy stjerne i politiet, og har i perioder fungert som operasjonsleder på nattestid.

I flere år skal mannen ha stoppet råkjørere og promillekjørere, da han jobbet i politiets trafikkavsnitt. Nå truer arbeidsgiveren med avskjedssak, melder avisa.

Det var natt til onsdag at politimannen kjørte en bil ut av veien ved Lindås utenfor Bergen. Uhellet førte til betydelige skader på kjøretøy og autovern, og det var umiddelbart fattet mistanke om promillekjøring. Politibetjenten måtte avgi blodprøve og kroppsvisiteres.

- Vi behandler dette som en personalsak, sier administrasjonssjef Arne Vidar Hansen til BA.

Politibetjenten skal nå være suspendert i et halvt år.

For en måned siden fikk en annen politioverbetjent ved samme politidistrikt påtaleunnlatelse for å ha møtt beruset opp på jobb. Han hadde bilen med seg, men hevdet han drakk etter at bilen var parkert. Sefo tok mannen på ordet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media