Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann knivstukket utenfor Oslo S

Gjerningsmannen (22) som er en tidligere kjenning av politiet er pågrepet.

MANNSTERKE: Politiet rykket ut med minst fem patruljebiler etter at en politimann ble angrepet med kniv utenfor Oslo S. Foto: Olav Bang Imsgard
MANNSTERKE: Politiet rykket ut med minst fem patruljebiler etter at en politimann ble angrepet med kniv utenfor Oslo S. Foto: Olav Bang Imsgard Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er et stort politioppbud utenfor Oslo S etter at en politipatrulje er blitt angrepet - tilsynelatende uten foranledning.

- En tjenestemann ble knivstukket, men ikke skadd fordi han hadde på seg lettvest, melder Oslo-politiet på Twitter.

- Angrepet var helt uprovosert. Politiet sto og snakket med en annen person da gjerningsmannen kom bakfra og knivstakk politibetjenten. En kvinnelelig kollega kom hjelpende til og brukte pepperspray for å avverge situasjonen, sier operasjonsleder Finn Belle til Dagbladet.

Politiet meldte først at det var en kvinne som var knivstukket, før dette ble endret til «tjenestemann».

Tidligere kjenning av politiet Den 22-årige gjerningsmannen som er pågrepet for knivstikkingen er en tidligere kjenning av politiet, opplyser operasjonslederen.

- Gjerningsmannen er en kjenning av politiet for narkotikabesittelse og tidligere vold mot politiet, sier Belle.

Ambulanse er også på plass utenfor togstasjonen, men politiet opplyser at tjenestemannen ikke pådro seg skader fordi han hadde på seg en lettvest. Han blir nå tatt hånd om av kollegaer.

Dagbladet kommer med mer.