Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann løslatt

SKIEN (Dagbladet.no): Politimannen (48) som er siktet for å ha lekket fortrolig informasjon fra Tønsberg politistasjon, ble i formiddag løslatt fra varetektsfengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nytt fengslinsmøte var berammet til klokka 14 i dag, men SEFO, Politiets særskilte etterforskningsorgan, trakk begjæringen tilbake.

Politimannen er syk og hadde bestemt seg for ikke å møte selv i forhørsretten i dag. Det opplyser hans advokat, Anders Bahr, til Dagbladet.

Narkotyster

Etterforskningen mot politimannen pågår for fullt. Han er siktet for brudd på taushetsplikten, grov uforstand i tjenesten og for å ha hjulpet kriminelle til å unngå straff.

Den siktede 48-åringen var i sjokktilstand da han ble pågrepet for fjorten dager siden. Han nekter enhver form for straffeskyld.

- Vi mener at det ikke lenger er fare for bevisforspillelse etter at en person er pågrepet i saken, sier SEFO leder Jahn Mydland til Dagbladet.

Denne personen er pågrepet i Nederland og skal være hovedkontakten til den siktede politimannen.

Hele Norges coronakart