Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann lurte seg til sex

Politibetjenten hevdet han etterforsket svarte penger i bordellmiljøet, men ville glemme massasjepiken hvis hun ville gjøre ham en tjeneste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som studerte ved Politiskolen i København, ville ha gratis sex fra massasjepiken. Nå er han dømt til et halvt års fengsel. Han må også betale 10.000 kroner i erstatning til massasjepiken, skriver Berlingske Tidende.

Mannen var i ferd med å avslutte utdannelsen og praktiserte som betjent da han bokstavelig talt ble tatt med buksene nede på et massasjeinstitutt på Nørrebro i København. Han sa opp stillingen i politiet og arbeider nå på et meieri.

Hyggelig

To dager før han ble pågrepet i november 1998 hadde betjenten oppsøkt massasjeinstituttet. Han fortalte kvinnen at han samarbeidet med Skatteetaten om å kartlegge svart arbeid i bordellmiljøet. Politimannen hevdet at han ville bruke kvinnens adresse og telefonnummer.

Kvinnen ble sjokkert, men politimannen opptrådte hyggelig og trøstet henne med at hun var vakker. Han tilbød å stikke unna navnet hennes hvis hun ville gi ham gratis sex.

Mistanke

Kvinnen og telefonvakten ved massasjeinstituttet fattet senere mistanke og kontaktet politiet på Nørrebro. Da betjenten vendte tilbake til massasjeinstituttet to dager seinere, ringte telefonvakta til politiet.

De kom sporenstreks og pågrep kollegaen med røde ører og buksene nede, skriver Berlingske Tidende.

Politimannen erkjente i retten å ha misbrukt legitimasjonen til å komme inn på massasjeinstituttet, men hevdet at kvinnen tente på menn i uniform og hadde flådd klærne av ham. Han anket dommen på stedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling