Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann måtte skjæres løs fra bil etter ulykke

Var på vei til politioppdrag da den sivile politibilen kolliderte med en annen bil i går kveld. Politimannen ble hardt skadd.

HARDT SKADD: En politimann ble hardt skadd og en politimann fikk mindre skader i en trafikkulykke fredag kveld. FOTO: Truls Grande/FirstFoto
HARDT SKADD: En politimann ble hardt skadd og en politimann fikk mindre skader i en trafikkulykke fredag kveld. FOTO: Truls Grande/FirstFoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En politimann ble alvorlig skadd og måtte skjæres ut av bilvraket etter en trafikkulykke i Oslo fredag kveld.

Det var en sivil politibil under uttrykning som kolliderte med en Land-Rover i det lysregulerte krysset Kirkeveien og Ullevålsveien. Politimannen ble sittende fast i vraket til han ble klippet ut av bilen av brannvesenet.

- To politimenn satt i en sivil politibil med blålys og var på vei til et oppdrag da ulykken inntraff. Politimannen har bruddskader og ligger fortsatt på Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Even Jørstad til Dagbladet.

Politibilen ble truffet i høyre side der den hardt skadde politimannen satt.

Kollegaen til den skadde politimannen og føreren av den andre bilen ble kjørt til henholdsvis Ullevål og legevakta til observasjon.

- Sjåfør av den andre bilen er sjekket ut av legevakten uten skader, sier Jørstad.

Det var glatt føre og vanskelige kjøreforhold i Oslo-området natt til lørdag, melder NTB. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!