Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann og sivilist skutt på Ottestad i Hedmark

- En person er drept og en politimann skadet.

 SKUTT:  To personer er skutt på Ottestad i Hedmark. Foto: Tipser
SKUTT: To personer er skutt på Ottestad i Hedmark. Foto: Tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer er skutt på Ottestad i Hedmark, melder VG.

- En av personene som er skutt er politimann, den andre sivil, opplyser operasjonsleder Kjartan Waage overfor Dagbladet.

Politiet bekrefter i en pressemelding at sivilisten er drept.

I forbindelse med et oppdrag i Godtlandsveien i Ottestad i Stange kommune ble en patrulje fra politiet beskutt av en person på stedet.

Politiet var på stedet da det var innkommet opplysninger om at en ruset person befant seg der.

Polititjenestemannen er fraktet til Sykehuset Innlandet og er under behandling for skader han ble påført i forbindelse med episoden. Foreløpig er skadeomfanget ikke kjent for Hedmark politidistrikt, men hans tilstand vurderes som stabil, skriver politiet i en pressemelding.

Ved ankomst på stedet ble det løsnet skudd mot tjenestemennene. Gjerningsmannen ble skutt av politiet og er bekreftet død. Tjenestemannen er truffet av skudd og er påført skader.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 13.48, opplyser politiet til NTB.

- Bakgrunnen for skyteepisoden ukjent for politiet, sier kommunikasjonsrådgiver Kari-Anne Dobloug i Hedmark politidistrikt.

Dagbladet kommer med mer.

Har du tips, innspill, video eller bilder? Last opp videoen din til DBTV-desken, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling