Politimann på drapstokt ble stoppet - så skrev han om det på Facebook

Ble stoppet tirsdag og etterlyst for overlagt drap. Først i dag ble han pågrepet.

PÅ DRAPSTOKT: Politimannen Brian Dorian (37) ble i dag pågrepet for overlagt drap. Foto: Politiet
PÅ DRAPSTOKT: Politimannen Brian Dorian (37) ble i dag pågrepet for overlagt drap. Foto: PolitietVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Holy crap! Jeg ble stoppet av politiet i Schererville og beordret ut med pistol fordi jeg passet beskrivelsen til denne galningen. Jeg liker definitivt ikke å være på den andre siden av pistolløpet, skrev politimannen Brian Dorian (37) på sin Facebook-side etter at han ble stoppet av trafikkpolitiet i Indiana.

Dorian er koblet til skyteepisoder i både Illinois og Indiana tirsdag denne uka, skriver The Chicago Sun-Times. Dorian fikk etter at han ble stoppet av politiet kjøre videre og ble først i dag arrestert i sitt hjem i Lynwood etter at han siden tirsdag har vært etterlyst for overlagt drap.

Diskusjon om bier Ifølge CNN startet skytingen på en byggeplass nær Beecher i Illionois. Dorian skal ha drept en arbeider og skadet to andre. En time senere og omlag 16 km unna, i Lowell i Indiana, mener de han igjen begynte å skyte - denne gangen skjøt han mot den lokale bonden Keith Dahl.

Han ble skutt i venstre skulder, arm og albue, og deretter ranet.

Politiet har hatt store utfordringer i jakten på Dorian, fordi ofrene tilsynelatende skal ha vært tilfeldige. Foranledningen til skytingen på byggeplassen skal ha vært en opphetet diskusjon om bier, ifølge The Chicago Sun-Times. Seksbarnsfaren Rolando Alonso (45) ble drept.