Drap på Kolbotn:

Politimann siktet for drap på kona

Et ektepar ble natt til onsdag funnet døde i sitt hjem på Kolbotn utenfor Oslo. Den avdøde ektemannen er nå siktet for drap på kona.

DØDE: Et ektepar ble natt til onsdag 22. september funnet døde i sitt hjem på Kolbotn i Nordre Follo. De avdøde er nå obdusert, skriver politiet i en pressemelding fredag ettermiddag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det melder Øst politidistrikt i en pressemelding fredag ettermiddag, etter å ha mottatt de foreløpige obduksjonsrapportene.

- På bakgrunn av disse, samt opplysninger fra den tekniske og taktiske etterforskingen, har Øst politidistrikt i dag siktet den avdøde mannen for drap på sin kone, skriver politiet.

- De foreløpige obduksjonsrapportene, sammenstilt med opplysninger fra den tekniske og taktiske etterforskingen, styrker også politiets oppfatning om at han etter drapshandlingen tok sitt eget liv, sier politiadvokat Nina Marthinsen i Øst politidistrikt.

Politiet mener det er brukt kniv under drapshandlingen, og har gjort beslag av en kniv på stedet, skriver de.

- Vi kan ikke si med sikkerhet om denne kniven er drapsvåpenet, men det er noe som vil komme fram gjennom videre undersøkelser, sier Marthinsen til Dagbladet.

- Tragisk og vond

De avdøde er en mann og en kvinne i 40-åra. Begge ble natt til onsdag funnet med store skader, og begge ble bekreftet omkommet på stedet.

Paret har mindreårige barn som blir ivaretatt av nær familie.

- Dette er en svært spesiell sak som er tragisk og vond for alle involverte, sier Marthinsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.