Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann skadd da innbruddstyv angrep med pulverapparat

Tømte innholdet i ansiktet på tjenestemannen.

ANGREP POLITIET: Her ligger mannen som har blitt pågrepet etter at han skal ha angrepet en politimann med et pulverapparat, som er innringet på bildet. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
ANGREP POLITIET: Her ligger mannen som har blitt pågrepet etter at han skal ha angrepet en politimann med et pulverapparat, som er innringet på bildet. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flere politipatruljer rykket ut da en vekter observerte en mulig innbruddstyv i Sagveien 21, et bygg i tilknytning til Wallmans Salonger på Grünerløkka i Oslo.

- Den ene patruljen gikk inn og påtraff en person som så tømte innholdet i et brannslukningsapparat i ansiktet på ham, sier operasjonsleder André Kråkenes ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Kråkenes opplyser at det er en ambulanse på stedet nå. Det er uklart om det holder å bare skylle tjenestemannens øyer, eller om han må bli med ambulansen.

Tjenestemannens kollegaer fortsatte derimot jakten i lokalene.

- Vi har fått melding om at det kan være én til innbruddstyv inne i bygget, og vi jobber fremdeles på stedet, opplyser Kråkenes ved 02.50-tida.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media