Politimann skallet ned av beruset bargjest på Oslo S

Blødde kraftig i ansiktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En polititjenestemann ble like etter 16-tiden tirsdag ettermiddag angrepet inne på Oslo sentralbanestasjon av en beruset mann.

- Vi skulle bistå vektere på Oslo S med å geleide en mann som lagde bråk på Sidesporet pub vekk fra området. Da de gikk ut fra puben angrep han polititjenestemannen helt uforutsett med en kraftig springskalle. Det førte til kuttskader i ansiktet på en politimann, sier Finn Belle, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

Den pågrepne mannen er 24 år og en kjenning av politiet.

- Han er faktisk en meget god kjenning av politiet som nå vil bli siktet for ordensforstyrrelse og vold mot offentlig tjenestemann. Dette er en ganske stygg sak, og han kan utvilsomt forvente at vi skaffer han overnattingsplass i natt, sier Belle til Dagbladet.

Politimannen ble liggende på bakken og holdt seg for høyre side av ansiktet. Det var tydelige blodspor på gulvet, og minst fem kolleger slo ring om den skadde politimannen. Skadeomfanget er uklart, men mannen var ved bevissthet skriver Aftenposten.no. Han ble etter hvert fraktet vekk på båre med en ispose over ansiktet.

Saken oppdateres.