Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann skjøt og drepte ubevæpnet mann i New York

- Det er en tragedie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ubevæpnet 28 år gammel mann ble torsdag kveld skutt og drept av en politimann i en trappeoppgang i Brooklyn i New York, opplyser politiet fredag.

En nyansatt politimann i New York-politiet skjøt mannen uprovosert, skriver avisa The New York Times.

- Vi vet ikke nok enda, men dette ser ut til å være et uhell. Det er en tragedie, sa borgermester Bill de Blasio under en pressekonferanse fredag.

Skyteepisoden skjedde da politimannen og hans kollega patruljerte et område øst i bydelen Brooklyn i New York like før midnatt torsdag kveld. En 28 år gammel mann var på vei ned en mørklagt trapp i et leilighetskompleks sammen med sin kjæreste da han ble skutt.

- En tjenestemann skjøt og traff mannen i brystet, ifølge en uttalelse fra politiet.

28-åringen ble fraktet til sykehuset i Brookdale sykehus, hvor han ble erklært død.

Politimannen som avfyrte det dødelige skuddet har vært ansatt i politiet i mindre enn 18 måneder. Mannen har blitt fratatt tjenestevåpenet og politiskiltet sitt og er gitt andre oppgaver, opplyser politisjef William Bratton.

Ifølge politisjefen var 28-åringen uskyldig og var ikke involvert i noe kriminell aktivitet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling