Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann skutt i St. Louis

Ikke kjent om skyteepisoden har sammenheng med opptøyene i forstaden Ferguson.

OPPTØYER:  Avgjørelsen om at politimannen Darren Wilson ikke blir tiltalt for drapet på tenåringen Michael Brown har ført til store opptøyer i Ferguson i natt. Foto: AP Photo/David Goldman
OPPTØYER: Avgjørelsen om at politimannen Darren Wilson ikke blir tiltalt for drapet på tenåringen Michael Brown har ført til store opptøyer i Ferguson i natt. Foto: AP Photo/David Goldman Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er St. Louis-politiet selv som opplyser om skyteepisoden på Twitter. Politimannen skal ha blitt skutt i armen, opplyser politiet. Det er usikkert om skyteepisoden har noe med Ferguson-opptøyene å gjøre.

Det har vært kraftige opptøyer i Ferguson natt til tirsdag etter at det ble kjent at politimannen Darren Wilson ikke blir tiltalt for drapet på Michael Brown.

Juryen besluttet at Wilson verken skal tiltales for overlagt eller uaktsomt drap. Den svarte tenåringen Michael Brown ble skutt og drept av Wilson i Ferguson utenfor St. Louis i august i år.

(Dagbladet kommer tilbake med mer)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media