Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimann slått ned med verktøykasse

Skulle arrestere tyver ved Haugesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En politimann ble i natt slått ned av mistenkte tyver i Tysvær i Rogaland, meddeler Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Lusking
Det var i 01.45-tida at en patrulje med en enslig tjenestemann ble sendt til et boligfelt ved Førresfjorden, etter meldinger om to menn som drev og lusket rundt i strøket, skriver operasjonsleder Svein Sørensen i nattloggen.

De to opptrådte aggressivt da de ble konfrontert av politimannen, som ble tildelt et slag med en verktøykasse. Han var i stand til å tilkalle forsterkninger, men de to mistenkte var stukket fra stedet da assistansen ankom.

Et storstilt søk, blant annet med hunder, ga ikke resultater, og de mistenkte, hvis identitet ikke er kjent, er dermed fortsatt på frifot.

Fant tyvegods
Politiet tror de to har gått rundt i byggefeltet og stjålet diverse verktøy og annet gods, som stereoanlegg og sykler, fra garasjer, kjellere og boder i byggefeltet. En stor ansamling tyvegods ble funnet i området, trolig lagt klar for seinere henting.

Politimannen som ble slått, har fått en lettere skade i hånda.

Nå ønsker politidistriktet assistanse fra publikum, og ber folk som kan ha sett noe av betydning, om å ta kontakt med enten Haugesund politistasjon eller Tysvær lensmannskontor.

- En ser ikke bort fra at dette er utenbys folk eller utenlandske kriminelle, skriver operasjonsleder Sørensen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media