- Politimann slått ned på bedriftskamp

Utvist og anmeldt i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiets bedriftsfotballag i Drammen møtte laget Viktoria til sjuerkamp i Mjøndalhallen 10. mai. Oppgjøret skulle vise seg å bli svært ampert. Ifølge Drammen politiidrettslag ble en av lagets spillere slått ned på banen.

Hendelsen endte med utvisning av Viktoria-spilleren. Politimannen skal ikke ha kommet fysisk til skade, men valgte likevel å gå videre med saken, skriver Drammens Tidende.

- Det er blitt levert en anmeldelse til et annet politidistrikt for legemsfornærmelse, sier politiets lagleder Henning Skaug til avisa.

Skuffet

Viktoria-laget består av unge gutter og menn fra det kosovo-albanske miljøet i Drammen. Representanter for laget har vært i kontakt med politiidrettslaget for å snakke om hva som skjedde under kampen, men politets lagledelse er ikke interessert i dette.

Som følge av anmeldelsen har bedriftidrettskretsen suspendert Viktoria inntil videre. Begge lag må levere rapporter om hendelsen innen 3. juni.

Viktoria-laget er skuffet og fortvilet. De mener politimannen ble utsatt for en hard takling, men nekter for at noen ble slått ned.

- Det kan ikke være riktig at helt lag skal utestenges, uten at en gang dommerrapporten er levert til kretsen, sier lagets representanter til Drammens Tidende.

Laget spiller sin tredje sesong i bedriftsserien som et såkalt medlemslistelag, og skal ikke ha vært involvert i problemer tidligere.

AMPER KAMP: Fotballkampen endte med anmeldelse. Dommeren skal ha følt det ubehagelig å dømme på grunn av amper stemning på banen.