Politimann stukket med skrutrekker

Tok innbruddstyver på fersk gjerning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre menn ble i dag tatt på fersk gjerning da de gjorde innbrudd i et bolighus i Rakkestad. To menn ble pågrepet, mens tredjemann er på rømmen. Store politistyrker jakter nå på mannen.

Under innbruddet gikk de tre mennene til angrep på politiet.

- Hvem av de tre som har utført skaden er vi litt usikre på, men en tjenestemann er skadet etter å ha blitt påført et stikk i ansiktet, sannsynligvis med en skrutrekker, sier operasjonsleder ved Østfold politidistrikt, Tommy Moen, til NRK.

Politi og hunder fra Sarpsborg, Moss, Rakkestad og Fredrikstad er satt inn i søket. Politiet har også bedt om bistand fra helikopter.

- Ikke kjenninger

Politiet opplyser til Dagbladet.no at politimannen er sendt legevakten i Sarpsborg og at han ikke skal ha blitt påført alvorlige skader.

- Vi har fortsatt ikke klart å bringe identiteten på det rene på de to som er pågrepet, sier Moen til Dagbladet.no.

Moen er fortsatt usikker på hendelsesforløpet.

- Det eneste jeg vet er at en mann ble pågrepet på utsiden av huset og at det var mennesker i huset. Jeg er usikker på hvem som var inne i huset, sier Moen.

Det er ikke kjent om gjerningsmennene fikk med seg noe av verdi fra huset.

Angrep

Moen vil ikke spekulere i hva som kan skje med de to guttene som er pågrepet i forhold til at de angrep en tjenestemann.

- Det kommer helt an på hva som kommer ut av dette og hvilke straffbart forhold som gjort. Jeg vil ikke spekulere i dette, sier Moen til Dagbladet.no.