Politimann ville torturere og spise kvinner

Nå er han arrestert av FBI.

Politimann ville torturere og spise kvinner
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FBI har arrestert en NYPD-politimann (28) for å ha planer om å kidnappe og torturere kvinner, for deretter å koke kroppsdelene for å spise dem.

Den amerikanske politimannen, Gilberto Valle, sendte mange e-poster og hadde annen kommunikasjon på internett angående tortur og hadde kommunikasjon med kannibalisme-ordningen, ifølge The Washington Post. Politimannen identifiserte og katalogiserte minst 100 kvinner på sin datamaskin, men det er ikke kjent at noen har blitt skadet.

Valles datamaskin inneholdt 100 navngitte kvinner, adresser og bilder. Noe av informasjonen kom fra politiets egen database, sier myndighetene. Han hevder at han hadde kjennskap til mange av kvinnene.

Torturplaner «Jeg tenkte å binde kroppen hennes på et slags apparat, koke henne over svak varme og holde henne i live så lenge som mulig» skal Valle ha skrevet på en internettside i juli.

Valle skal ha snakket om mekanikken i å montere en kvinnes kropp inn i en ovn i en online-samtale. Han er detaljert og sier at bena må være bøyd, sier etterforskerne. Han snakket også om hvor "velsmakende" kvinner så ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer