- Politimannen ble nesten slått helseløs av Michael Brown

Det hevder sentral politikilde.

FORHÅNDSDØMT: Demonstranter i Fergusons gater er ikke i tvil om hvor skylda for tragedien skal plasseres, og krever politimannen straffet. Foto: LARRY W. SMITH / EPA / NTB SCANPIX
FORHÅNDSDØMT: Demonstranter i Fergusons gater er ikke i tvil om hvor skylda for tragedien skal plasseres, og krever politimannen straffet. Foto: LARRY W. SMITH / EPA / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Drepte Michael Brown (18) og politimannen som skjøt ham, var i et kraftig basketak med den kraftig bygde tenåringen og ble nesten slått helseløs før skuddene falt, hevder en sentral politikilde overfor Fox News.

Drapet på afroamerikanske Brown 9. august har utløst voldsomme raseopptøyer i Ferguson, en forstad til storbyen St. Louis i Missouri. Den hvite politimannen er suspendert med lønn under etterforskningen, men Browns familie mener skylden åpenbart ligger hos ham, og har krevd ham stilt for retten.

- Ble påført brudd Ifølge den anonyme kilden i Ferguson-politiet påførte Brown politimannen betydelige skader i forkant av skuddene; han fikk brudd i øyehulen og mistet nesten bevisstheten før han avfyrte våpenet.

- Det var svært alvorlig. Han ble fraktet til sykehuset av visepolitimesteren. Ansiktet var opphovnet på den ene sida, sier kilden til Fox.

Tjenestemannen forteller at betjenten kom fra et annet oppdrag i nabolaget da han prøvde å stoppe Brown og kameraten Dorian Johnson (22) fordi de spaserte midt i gata og hindret trafikken. Dette utviklet seg raskt til en fysisk konfrontasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer