Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimannen nektet å forlate valpen på klinikken. Nå blir hele USA rørt av dette bildet

Politimannen og valpen tok seg en høneblund mens de ventet på veterinæren.

 RØRENDE:  Politimannen Kareem Giribaldi tok med seg valpen han fant et par dager tidligere til en veterinærklinikk i Parkdale i Florida i USA for en helsesjekk. Da Connie Johnson kom på jobb, ble hun møtt av dette synet: politimannen og valpen som tok seg en høneblund. Foto: Connie Johnson
RØRENDE: Politimannen Kareem Giribaldi tok med seg valpen han fant et par dager tidligere til en veterinærklinikk i Parkdale i Florida i USA for en helsesjekk. Da Connie Johnson kom på jobb, ble hun møtt av dette synet: politimannen og valpen som tok seg en høneblund. Foto: Connie Johnson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dette bildet rører nå hele USA. Politimannen Kareem Giribaldi og hundevalpen han hadde hatt i sin omsorg de siste 48 timene før bildet ble tatt, tar seg her en etterlengtet blund mens de venter på veterinæren.

Da kunne ikke Connie Johnson ved den veldedige veterinærklinikken i Lakeland i Florida dy seg. Hun måtte bare forevige øyeblikket.

- Varmer det ikke hjertet ditt? sier hun til amerikanske The Ledger om øyeblikket.

Holdt på å kjøre på valpen Spoler man to dager tilbake i tid, så er historien en ganske annen. Politimannen Giribaldi blir tilkalt til et område i Lakeland, og mens han er på utrykning holder han nesten på å kjøre på valpen. Det skjedde forrige lørdag.

Giribaldi bråbremset, fikk hundevalpen i trygghet i bilen, og tok den med seg på politistasjonen. Valpen hadde ikke noe halsbånd på seg, og ingen eiere var i nærheten.

Politimannen tok med seg valpen hjem da han var ferdig på jobb, og natta etter brukte Giribaldi deler av skiftet på å lete etter eierne til valpen, skriver 10 News.

Tok seg en høneblund I mellomtiden lå hunden hos 911-sentralen i en pappeske med et pledd som for anledningen var gjort om til en hundeseng. Men eierne var ingen sted å finne. Etter tolv timer på jobb, avsluttet Giribaldi søket etter eierne og tok heller med seg hunden til en veldedig veterinærklinikk.

Mens han satt og ventet, måtte både Giribaldi og valpen ta seg en liten høneblund. Det øyeblikket foreviget altså Connie Johnson, som jobber ved veterinærklinikken i Florida.

- Og der var politimannen og valpen, det var fantastisk. Jeg så det og det smeltet hjertet mitt. Jeg skjønte ikke hvor bra bildet ville bli før etterpå, sier Johnson til 10 News.

Dagbladet har fått tillatelse av Johnson til å bruke bildet, som veterinærklinikken selv delte på Facebook. Hun kaller politimannen Giribaldi for en ordentlig helt.

«Håp» Giribaldi brukte nemlig ikke bare egen fritid på å få valpen til veterinæren, men også sine egne penger, ifølge The Ledger. Valpen ble senere døpt «Hope», «Håp» på norsk.

Og valpen fikk i tillegg ny eier. En ansatt ved 911-sentralen i Lakeland har nå fått «Håp» hjem til seg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!