- Politimannen pekte med pistolen og ba han stoppe. Men han knurret som et vilt dyr og fortsatte å spise av mannens ansikt

Naken kannibal nektet å stoppe da varselskudd ble avfyrt i Miami i USA. Politiet tror offeret var uteligger.

SPISTE AV PERSON:  Den nakne mannen nektet å stoppe da politiet advarte ham og begynte å skyte. Politet mistenker nå at mannen var i en kokain-psykose. Hendelsen skjedde rett ved siden av bygningen avisa The Miami Herald holder til, og bildet er hentet fra deres overvåkningsvideo. Skjermdump: Miamiherald.com
SPISTE AV PERSON: Den nakne mannen nektet å stoppe da politiet advarte ham og begynte å skyte. Politet mistenker nå at mannen var i en kokain-psykose. Hendelsen skjedde rett ved siden av bygningen avisa The Miami Herald holder til, og bildet er hentet fra deres overvåkningsvideo. Skjermdump: Miamiherald.comVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann ble lørdag skutt og drept av politiet i Miami i USA. På det tidspunktet hadde mannen angivelig spist halve ansiktet til en annen mann, ifølge avisa The Miami Herald.

Det hele skjedde på en gangvei ved siden av seks-felts motorveien MacArthur Causeway, ifølge politiet.

Hendelsen ble rapportert rundt klokka 14 lokal tid, og en overvåkningsvideo plassert i en bygning ved siden av fanget opp underkroppene til de to mennene som lå under en bilbro.

Avisa Local10 melder om at mannen gikk løs på offerets kinn, øre og nese.

Ifølge politikildene så en person i en veipatrulje først den nakne mannen som tygde på en annen manns ansikt. Personen ropte at mannen  måtte trekke seg unna.

Men den nakne mannen nektet.  

Helt oppsatt Samtidig så også en annen kvinne hendelsen, og hun fikk raskt kontaktet en annen politimann som befant seg i området.

Politimannen, som ikke har blitt identifisert, nærmet seg og befalte så den nakne mannen til å fjerne seg fra personen. Men da mannen ignorerte advarselsen og valgte å fortsette, skjøt politimannen ham.

Det første skuddet var ikke dødelig, og mannen skal har fortsatt å tygge på offeret.

For å redde offerets liv ble nok et skudd løsnet. Vitner rapporterer om å ha hørt rundt seks skudd, som til slutt tok livet av angriperen.

- Politimannen pekte med pistolen på ham og ba han om å stoppe. Mannen snudde seg rundt og knurret som et vilt dyr og fortsatte å spise av mannens ansikt, sier Armando Aquilar, en talsperson for politisjefen i området til Local10.

Den skadde mannen ble fraktet til sjukehuset «Jackson Memorial Hospital Ryder Trauma Center» med alvorlige skader, og ifølge politiet var tilstanden kritisk sent lørdag kveld, ifølge Dailymail.

Kokain-psykose Etterforskerne tror foreløpig at offeret skal ha vært hjemløs, og at han lå langs veien da mannen angrep ham. Politiet mistenker også at angriperen var i en kokain-psykose, som kan innebære at personen føler seg «kokt innvendig» og derfor kler seg naken for å prøve å kjøle ned kroppen.

I en tekstmelding fra en talsperson for politiet i Miami, Javier Ortiz, står det at den lokale politistasjonen ser på kollegaen som en «helt», ifølge The Miami Herald. 

- Basert på den informasjonen vi har, er vår Miami-politikonstabel en helt som reddet et liv, skriver han.

MacArthur Causeway er hovedåren som forbinder nedre Miami med den populære stranda South Beach. Hendelsen førte til stor trafikk-kork, spesielt siden hip hop-festivalen «Urban Beach Week» ble arrangert samtidig.

DØDELIG:  Avisa Local10 melder om at mannen gikk løs på oferets kinn-parti, øre og nese. Skjermdump: Miamiherald.com
DØDELIG: Avisa Local10 melder om at mannen gikk løs på oferets kinn-parti, øre og nese. Skjermdump: Miamiherald.com Vis mer