FLERE FJONGE FJON: Hipster Cop har åpenbart ikke latt seg skremme av feilaktige bæsj-i-skjegget-rapporter i det siste. Foto: Guy Smallman
FLERE FJONGE FJON: Hipster Cop har åpenbart ikke latt seg skremme av feilaktige bæsj-i-skjegget-rapporter i det siste. Foto: Guy SmallmanVis mer

Politimannen skulle bare på muslimkritisk demonstrasjon. Så ble han helgas største internettkjendis

«Jeg likte å slå demonstranter før det ble kult. Nå er det bare mainstream».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Man kjenner ham bare som Hipster Cop, politimannen som har fått voldsom oppmerksomhet etter å ha blitt avbildet mens han jobbet under den muslimkritiske demonstrasjonen til English Defense League i Walthamstow i London i helga.

Iført ansiktshår som lett kan settes i ledtog med hipsterbevegelsens skjegg- og bartevaner, og en moteriktig(?) cap på toppen av hodet, har har han vært utgangspunkt for mang en morsomhet på sosiale medier gjennom helga. 

Her er et utvalg av Hipster Cop-vitsene:

«Jeg likte å slå demonstranter før det ble kult. Nå er det bare mainstream».

«Hva favorittdemonstrasjonen min er? Den er så obskur at du neppe har hørt om den».

«Hvilken lov du har brutt? Du har neppe hørt om den. Den er up-and-coming». 

«Jeg lager min egen pepperspray. Den er mye mer autentisk enn den du finner i butikken».

«Jeg kjøpte batongen min i ei lita sjappe i Hoxton (et hipster-episenter i London, journ.anm). Den er fra sen Viktoria-tid».

Ifølge politikollegaen Nathan Sickle, synes Hipster Cop, som åpenbart ikke har latt seg skremme av feilaktige bæsj-i-skjegget-rapporter, oppstyret er veldig morsomt. 

- Står her med Hipster Cop. Han ler godt av mange av billedtekstene, skriver han på Twitter, hvor han også har lagt ut en selfie av seg selv og internettkjendisen.