- Politimannen var hele tiden frampå og maste om sex

Sier hun ga etter da hun var 15 fordi hun drømte om å bli politi.

Overgrep: Den nå 24 år gamle jenta møtte politimannen på en chattekanal da hun var femten år.                    Foto: Geir Hansen/Moss Avis
Overgrep: Den nå 24 år gamle jenta møtte politimannen på en chattekanal da hun var femten år. Foto: Geir Hansen/Moss AvisVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Spesialenheten for politisaker har tidligere vært svært tilbakeholdne med opplysninger om saken der en høyt betrodd politimann i Østfold er siktet for å ha misbrukt stillingen for å skaffe seg seksuell omgang. Nå forteller den 24 år gamle jenta som varslet om overgrepene, hvordan hun møtte politimannen på et kjent norsk nettsted da hun var 15 år.

På hotell I et intervju med Moss Avis hevder hun å ha hatt jevnlig kontakt med den siktede gjennom flere år, og at de skal ha møttes både på hotell, restauranter og ved arbeidsplassen til politimannen.

-Jeg husker ikke hvor gammel jeg var da vi første gang hadde sex. Men jeg husker at han hele tiden var frempå og maste. Til og med mens jeg var i forhold foreslo og ba han om ting fra meg. Og jeg ga ham
, forteller kvinnen til Moss Avis.

Utnyttet Jenta fra mossedistriktet brukte mye tid på forskjellige nettsamfunn, og forteller at hun drømte om å bli politi mens hun snakket med kjente og ukjente på internett.

Det var denne drømmen den nå siktede politimannen fra Østfold angivelig skal ha utnyttet, da han innledet sitt forhold til jenta.

-Jeg var svært karriererettet, med høye ambisjoner og med et klart ønske om å bli politi. Derfor syntes jeg det var kult når han kontaktet meg på nettet og forklarte at han var i politiet, forteller hun til  avisa.

-Jeg var ung og dum. Svak. Også turte jeg vel rett og slett ikke å avvise ham. Ikke fordi han var farlig, men fordi jeg tenkte at det kanskje var best bare å få ting overstått, sier hun til avisa.

Politimannen skal ha misbrukt sin stilling for å få sex med så mange som 10 kvinner ifølge Spesialenheten for politisaker.

Åtte år etter at den nå 24 år gamle kvinnen møtte politimannen, bestemte hun seg for å kontakte politiet anonymt. Dette gjorde hun etter at politimannen angivelig skal ha kontaktet henne med et nytt ønske om å treffe henne igjen for sex.

— Jeg ringte og fortalte om politimannen som hadde hatt kontakt med meg siden jeg var 15 år. At folk mente jeg ble misbrukt av ham. Så ble jeg kontaktet av Spesialenheten, og de gjorde det helt klart for meg hvor alvorlig situasjonen var, forklarer hun.

Pågrepet Politimannen ble pågrepet 3. mars, og tilbrakte 14 dager i varetekt.

Etterforskningsleder Knut Wold i spesialenheten for politisaker sier til Dagbladet idag at de er i slutten av etterforskningen og at den endelige siktelsen vil foreligge i løpet av kort tid. Politimannens advokat Oscar Ihlebæk vil ikke kommentere kvinnens påstander til Dagbladet på nåværende tidspunkt.

-