Politimannen ville ikke se jentene kysse, og kastet dem på glattcella. Nå kan han angre bittert

Men kjærligheten mellom Courtney Wilson og Taylor Guerrero varte ikke gjennom belastningen.

FIKK ERSTATNING ETTER ARRESTASJON: Courtney Wilson og Taylor Guerrero kysset på en matvarebutikk på Hawaii. Det skal ikke ha falt i smak hos en politimann som også var i butikken. Han arresterte de to. Foto: AP Photo/Jennifer Sinco Kelleher
FIKK ERSTATNING ETTER ARRESTASJON: Courtney Wilson og Taylor Guerrero kysset på en matvarebutikk på Hawaii. Det skal ikke ha falt i smak hos en politimann som også var i butikken. Han arresterte de to. Foto: AP Photo/Jennifer Sinco Kelleher Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det daværende kjæresteparet Courtney Wilson og Taylor Guerrero er tilkjent 665 000 kroner i erstatning for feilaktig arrestasjon på Hawaii. De to hevder de ble arrestert fordi en politimann ikke likte å se to kvinner vise følelser offentlig. 

Damene påstår at politimannen kastet dem i arresten etter å ha sett dem kysse i en matvarebutikk i Honolulu, og gikk til sak mot politimyndighetene på ferieøya kort tid etterpå. 

Ett år senere har myndighetene inngått forlik med de to og tilkjent dem betydelig økonomisk kompensasjon, melder The Guardian. 

Lesbe-krangel med politiet Wilson og Guerrero skal ifølge rettsdokumentene ha holdt hender og kysset mens de handlet mat. Politimannen så dem, og ga først en streng irrettesettelse og ba de to turtelduene holde opp og «take it somewhere else».

Da han så dem kysse enda en gang like etterpå skal politimannen har truet med å få dem kastet ut av butikken.

Ifølge kjæresteparet skal politimannen så, ut av intet, ha gått fysisk til angrep på Wilson og holdt henne fast i håndleddet. Da hun så ringte 911 kom alle tre i en høylytt krangel og politimannen arresterte de to med påstand om å ha gått fysisk til angrep på en offentlig tjenestemann. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer