Politimannens massedrapstilståelse får konsekvenser

- Forventer at han får full pensjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politimannen Dan Page ble suspendert etter at et foredrag han holdt for ei kristen gruppe for to år siden plutselig ble kjent 

Der innrømmet han å ha flere liv på samvittigheten.

Nå er det klart at veteranen, med 35 års erfaring fra politiet, ikke kommer til å virke som politibetjent igjen. Han går av med pensjon og hadde siste arbeidsdag 25. august. 

Overbetjent Colby Dolly i St. Louis County sier til msnbc at det er forventet at Page vil motta full pensjon. 

- Kommer til å drepe flere Det oppsiktsvekkende foredraget om Amerikas nært forestående undergang inneholder svært hatefull retorikk mot svarte, muslimer, lesbiske og homofile - i tillegg til Barack Obama. 

Page skryter også åpenlyst av å være en hensynsløs drapsmann. 

- Personlig tror jeg på at Jesus Kristus er min herre og frelser, men jeg er også en morder. Jeg har drept mange. Og hvis jeg må, så kommer jeg til å drepe mange flere. Hvis du ikke vil bli drept, ikke still deg foran meg. Der er så enkelt som det. Jeg har ingen betenkeligheter rundt det. Gud oppdro meg ikke til å bli ei pyse, sier betjenten i videoen. 

Dyttet nyhetsreporter Også i forrige uke havnet politimannen i medias søkelys da han gjentatte ganger dyttet CNNs nyhetsreporter Don Lemon, som rapporterte direkte fra opptøyene i delstaten Missouri. 

Det er to uker siden den svarte tenåringen Michael Brown ble skutt seks ganger og drept av en politimann. 

Hendelsen har ført til de verste raseopptøyene i USA på mange år.