Politimennenes brutale vekking vekker avsky: - Jeg telte hvor mange ganger han ble slått

Begge betjentene ble i første omgang suspendert

VOLDELIG HÅNDTERING: Da politibetjentene skulle vekke en mann de tidligere hadde forsøkt å fjerne fra området, ble det hele til et angrep på den forsvarsløse mannen. Politibetjent Jairus Warren ble først suspendert, men har nå levert en oppsigelse på grunn av hendelsen. Video: Houston Metro Police. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet) Den 14. september i år ble en sovende mann banket av en politibetjent i Houston, USA. Han ble suspendert uten lønn på grunn av hendelsen, men har nå sagt opp.

Se video over.

Voldelig håndtering

Politibetjentene Jairus Warren og Daniel Reynoso skulle vekke en mann som sov på en togstasjon i Houston. Etter å ha vekket mannen, går Warren til angrep på ham med en batong. Det er usikkert hvorvidt mannen var samarbeidsvillig eller ikke, og politibetjentene skal ha forsøkt å fjerne han fra stasjonen tidligere på dagen, fortalte politisjef Bumpers til abc13.com

På tross av at mannen kanskje ikke var samarbeidsvillig, synes ikke politisjefen noe om slagene.

- La meg få si at jeg telte antall ganger mannen ble slått, men uansett så er en gang for mye for meg, med mindre det er berettiget, sa Bumpers.

Leverte oppsigelse

Warren, som angrep mannen, ble suspendert uten lønn. Han har nå levert en oppsigelse som skal avslutte arbeidsforholdet umiddelbart. Den andre politibetjenten Reynoso, ble suspendert med lønn og er tilbake i aktiv tjeneste. Han har likevel fått pålagt ekstra trening, på grunn av at han var involvert i situasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer