Politimester refses for dyreplageri

STAVANGER (Dagbladet): Politimester Gunvor Molaug får kraftig refs for driften av sitt gardsbruk i Stavanger. - Dyrene er underernærte og fjøset i uforsvarlig forfatning, mener dyrevernsnemnda. Etter avsløringene valgte politimesteren å slakte hele besetningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nabolaget til Molaug-garden er opprørt både over dyreholdet og fjøset, som er sterkt preget av tidas løp.

- Driftsbygningen er ikke noen pynt akkurat, det ser fælt ut, jeg så helst at det forsvant. Men det er selveste politimesteren som eier garden. Hun er nok ikke noen bonde, akkurat, sier nabo Johs Thomsen til Dagbladet.

Gunvor Molaug, tidligere kjent som Mosseveiens skrekk, er assisterende politimester i Stavanger. På si driver hun familiegarden ved det idylliske Stokkavatnet.

- Saueholdet og mange års løfting med greip og høygaffel førte til at ryggen min sviktet. Og det var ikke mulig å få hjelp til vinterftringen, forklarer Molaug overfor Stavanger Aftenblad.

Molaug var i går bortreist og ikke tilgjengelig for kommentarer.

Skeivt og råttent

Flere av naboene til garden sier til Dagbladet at de i mange år har prøvd å få Gunvor Molaug til å passe bedre på dyr og bygninger.

- Det er så grusomt. Fjøset kan jo falle ned når som helst. Alt er skeivt og råttent. Det stinker. Og så i dette vakre villastrøket! Riv det ned, krever en engasjert kvinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer