Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politimesteren i Oslo søker jobb som sorenskriver

Politimester Hans Sverre Sjøvold (60) i Oslo søker stillingen som sorenskriver i det som blir Vestfold tingrett, ifølge Rett24.

HAR SØKT NY JOBB: Politimester i Oslo, Hans Sverre Sjøvold, vil bli sorenskriver i Vestfold tingrett. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
HAR SØKT NY JOBB: Politimester i Oslo, Hans Sverre Sjøvold, vil bli sorenskriver i Vestfold tingrett. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordre Vestfold tingrett, Tønsberg tingrett, Sandefjord tingrett og Larvik tingrett skal slås sammen til Vestfold tingrett, skriver nettavisa.

Arbeidet med å lede oppbyggingen av den nye tingretten skal ledes av den nye sorenskriveren, og Oslos politimester er en av fem kandidater som vil ha jobben.

Søknadsfristen for stillingen gikk ut onsdag. På søkerlisten er det i tillegg til Sjøvold, to sorenskrivere, en dommer og en advokat.

Den som får jobben får ansvar for 23 dømmende og 31 administrative stillinger, noe som vil gjøre Vestfold tingrett til landets femte største domstol.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!