Politimesteren tente på hus i Drammen

Skjøt opp raketter under jubileum. - Jeg er forferdelig lei meg, sier Christine Fossen.

STORUTRYKNING: Så vel brannvesen som ambulanse og politimester Fossens medarbeidere ble utkalt til bolighuset i Hauges gate, et par steinkast fra Sykehuset Buskerud. Foto: OLE CHRISTIAN NORDBY / EIKERFOTO.NET
STORUTRYKNING: Så vel brannvesen som ambulanse og politimester Fossens medarbeidere ble utkalt til bolighuset i Hauges gate, et par steinkast fra Sykehuset Buskerud. Foto: OLE CHRISTIAN NORDBY / EIKERFOTO.NET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det gikk helt galt da Christine Fossen, politimester i Søndre Buskerud politidistrikt, skulle skyte opp raketter under Drammens 200-årsjubileum i dag:

De to rakettene gikk i lav høyde over Drammenselva og inn i et boligområde ved Sykehuset Buskerud. Kort tid etter sto et hus i fyr, med all sannsynlighet antent av politimesteren.

- Ikke noe å skjule - Dette er ikke noe å skjule. Hun legger seg helt flat, sier Torstein Hagen, operasjonsleder ved politidistriktet, til Dagbladet.

- Det er mitt ansvar, det skulle ikke ha skjedd. Jeg er forferdelig lei meg, sier politimester Fossen i en pressemelding.

Til Drammens Tidende sier politimesteren at hun fulgte instruksjonene hun fikk om oppskytingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer