Politioverbetjent Olav Kildal (58) drept i Mo i Rana

Fortsatt politiaksjon mot forskanset knivmann klokka 04.

PÅGÅR:  Aksjonen mot mannen som er mistenkt for å ha knivdrept politimannen Olav Kildal i går, pågår fortsatt i natt. Her er huset der mannen befinenr seg fotografert like før klokka 04. FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN, SCANPIX.
PÅGÅR: Aksjonen mot mannen som er mistenkt for å ha knivdrept politimannen Olav Kildal i går, pågår fortsatt i natt. Her er huset der mannen befinenr seg fotografert like før klokka 04. FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN, SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Det var politioverbetjent Olav Kildal (58) som onsdag ble stukket med kniv og drept i en kommunal bolig i Mo i Rana.

Politiaksjonen mot huset der den antatte gjerningsmannen oppholder seg, pågikk uendret ved 04-tiden, opplyser operasjonsleder Bente Bygdås i Helgeland politidistrikt til Dagbladet.

- Det nar ikke skjedd noe på to-tre timer, opplyste operasjonsleder Roger Andersen  til Dagbladet ved 02.30-tiden. Han bekrefter at politiet har opplysninger om at mannen er i live.

- Trolig aleine- Er han aleine?

- Det har vi ikke fått klarlagt med hundre prosent sikkerhet, men det har ikke dukket opp indikasjoner på at er flere der, sier operasjonsleder Roger Andersen.

Dagbladets fotograf Ole Morten Melgård ved åstedet forteller også at det har vært helt rolig rundt boligen de siste timene.

- Gatelysene ble slukket som vanlig rundt midnatt og noen av politifolkene har hatt vaktbytte, sier Melgård.

Scanpix-fotograf Håkon Mosvold Larsen bekrefter ved 04-tiden at det er helt stille, og at det lyser i mange av vinduene i huset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer