Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Politirazzia hos Hallvard Flatland

Politiet troppet i går opp på hytta til TV-kjendisen Hallvard Flatland i forbindelse med etterforskningen av travkusken Atle Hamre. Hamre disponerer hytta, og politiet så etter dokumenter som kan bevise at Hamre har presset en skipsreder for millionbeløp, skriver VG.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hytta, som nå er plombert av politiet, ligger i Nord-Uvdal. Etterforskerne fra Økokrim fikk bistand fra det lokale politiet i kommunen da de foretok razziaen. Politiet ønsker ikke å kommentere hva de håpet å finne i hytta, men da politiet dro fra stedet hadde de med seg flere beslag.

Politiet aksjonerte mot hytta fordi de fryktet at viktige beviser kunne bli fjernet. Det kan vise seg at politiet allerede aksjonerte for sent. En mannsperson, som disponerer nøkler til hytta, ble sett utenfor bygningen til Flatland natt til lørdag. Han var raskt innom en bod og hentet ut noe, i følge to vitner som observerte mannen. Personen er avhørt av politiet, men hevder han kun skulle sjekke om alt var i orden på hytta, skriver VG.

Det er Hallvard Flatland som eier hytta, men den står registert på forretningsmannen Thor Christensen. Det er han som hevder han er blitt presset for 28 millioner kroner. Samtidig er det Atle Hamre, siktede i saken, som disponerer hytta. Flatland gjør dette som en vennetjeneste, visstnok fordi Hamre i sin tid ikke hadde råd til å kjøpe bygningen da den var til salgs.