Politirazzia i hip hop-reir

Da væpnet politi slo til i jakten på de to siktede ranerne, overrasket de flere hip hop-kjendiser med narkotika inne i lokalene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/STAVANGER (Dagbladet): Like før klokka 17 i går slo beredskapstroppen i Oslo-politiet til midt i hjertet av byen. Tungt bevæpnet gikk politimennene inn i en bygning som huser flere firmaer, like ved Youngstorget.

Dagbladet får opplyst at politiet pågrep flere medlemmer av ei profilert hip hop-gruppe i lokalene. De ble pågrepet og tatt inn på politikammeret, der de satt i avhør i går kveld.

En av dem skal ha vært i ferd med å røyke hasj da de tungt bevæpnede politimennene stormet inn i lokalet.

Men hip hop-kjendisene var trolig på feil sted til feil tid: Politiet understreker at de ikke er knyttet til ranssaken, men ble pågrepet for besittelse av narkotika.

Beslagla PC-er

Ifølge Dagbladets opplysninger skal bakgrunnen for aksjonen være nye siktelser etter dødsranet - og jakten på de to nye siktede.

Flere hundre skuelystne samlet seg i vårsola og fulgte den dramatiske aksjonen på trygg avstand. Politiet hadde med seg skjold, rambukk, vinkelsliper og hunder inn i lokalene. Ut fra bygget bar sivile politimenn bæreposer med beslaglagte dokumenter og flere datamaskiner. Det selges videoer, plater, klær og spraybokser fra firmaet politiet konsentrerte seg mest om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer